Goedendag

Het WINTER&COMPANY team nodigt je van harte uit voor een nieuwe discover presentatie in De Monsterkamer en aansluitend een lekker lunchbuffet in het restaurant van Studio/K.

WINTER&COMPANY neemt in het papiervak een eigen positie in. 123 jaar jong, altijd onafhankelijk, met een herkenbare, karakteristieke stijl, worden wij wereldwijd erkend als specialisten in covermaterials voor boeken, stationery, luxe verpakkingen en ook in premiumpapers voor schutbladen of stofomslagen. Bij de styling van onze nieuwe collecties worden risico’s genomen. Ze moeten anders zijn.

Je kunt in de Monsterkamer deze collecties komen bekijken (en aanraken). Bovendien krijg je verschillende toepassingen van onze materialen te zien. Bijzondere boeken uit Nederland en buitenland, maar ook albums, agenda’s, doosjes. Inspirerend, prikkelend. www.winter-company.com

Erik Timmermans, directeur van Papier en Karton, zal bij onze presentatie een lezing geven met als thema: Lezen van papier versus digitaal lezen en de kracht van het papieren boek. Dat thema ligt ons na aan het hart.

discover&lunch

Donderdag 23 april 2015
Wereldboekendag
Tijd: 11.00 – 13.00 uur
Plaats:
De Monsterkamer
Timorplein 47
Amsterdam
www.monsterkamer.nl
Entreeprijs: zero

Registreer je hier


Discover our covermaterials op Wereldboekendag

Als je hier graag bij wilt zijn, registreer je dan snel. De capaciteit is beperkt.
Tot 23 april in De Monsterkamer!
Saskia de Roos | Mariska Melis | Renee van de Wouw | Peter van Pol

WINTER&COMPANY B.V., P/O BOX 448 Rolweg 31-33, NL-4100 AK Culemborg
Tel. +31 (0)345 54 40 10, winter@winter-company.nl, www.winter-company.nl

Als u problemen heeft met het lezen van deze mail, klik dan hier of kopieer volgende link naar uw browser: http://www.winter-company.com/news/disc_2015_nl.html

© 2015 | WINTER&COMPANY Basel, Switzerland. All rights reserved.