WINTER&COMPANY erkent dat onze verrichtingen het milieu kunnen beïnvloeden. Wij zijn altijd voorzichtig als het het milieu betreft en zijn strikt met daarbij behorende normen en verordeningen. Ons milieubeheer streeft naar duurzame en voortdurende verbeteringen om elk negatief effect op het milieu te minimaliseren.

De materialen hebben lange gebruikstoepassingen en zijn geschikt voor verpakking, presentatie/display, omslagen en bedrukking. Wij streven ernaar om producten aan te bieden die ons milieu eerbiedigen en die vrij zijn van giftige stoffen. De materialen van WINTER voldoen aan de REACH eisen. Ook zijn wij FSC® gecertificeerd. Jaarlijks wordt dit certificaat vernieuwd en volgen onze werknemers FSC® trainingen.

Voor specifieke vragen of verzoeken kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

FSC

Our sales organisation is FSC®-certified. Our certification number TT-COC-002437 is listed on the webpage www.fsc-info.org.

 

Heden zijn SKIVERTEX®, ECOREL®, CORVON® METAL X, CORVON® SENZO, CORVON® SHIMMER, PELLAQ® MALLORY, PELLAQ® GLEAN, PELLAQ® LIZARD, PELLAQ® CROCO, PELTOUCH®, WIBALIN®, NAPURA®, SHARADE®, COVERA®, MILSKIN® en NEFERTA® FSC gecertificeerd. Deze materialen kunt u vinden is onze web catalogus. Er komen steeds meer FSC gecertificeerde materialen bij.

 

REACH

WINTER&COMPANY bevestigt dat onze producten voldoen aan de REACH voorwaarden. Geen van onze producten bevat enige substantie van de SVHC lijst (Substances of Very High Concern) vermeld onder REACH.

We dragen voortdurend zorg dat voor elk onderdeel materiaal dat wordt gebruikt bij de vervaardiging van Winter producten, deze opnieuw worden beoordeeld adhv de update van de SVHC lijst om naleving te waarborgen.

 

Als u vragen heeft over de WINTER materialen en REACH, neemt u dan contact op met uw lokale WINTER locatie. Zij helpen u graag..